Γιατί εμάς

                                                                                                                                            >> Μελέτη - Σχεδίαση - Κατασκευή <<               

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην Ελλάδα τα τελευταία 28 χρόνια, συσκευαστικά μηχανήματα με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών κάθε μεγέθους επιχείρησης.

Η αξιοπιστία & η ποιότητα κατασκευής των μηχανών μας  είναι αναμφισβήτητη.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στον κλάδο του αυτοματισμού χρησιμοποιώντας ηλεκτρολογικό και πνευματικό εξοπλισμό κορυφαίων κατασκευαστών .  (OMRON, SIEMENS, YASKAVA , FESTO, SMC, AUTONICS)

Διαθέτουμε πλήρες εξοπλισμένο μηχανουργείο και ακολουθούμε την στρατηγική της ολοκληρωμένης κατασκευής και όχι απλά συναρμολόγησης. 

Διαθέτουμε μεγάλο stock ανταλλακτικών και εξαρτημάτων στην αποθήκη μας, πετυχαίνοντας έτσι την άμεση και γρήγορη κάλυψη των αναγκών σας σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα, ακόμα και μέσα στην δύσκολη αυτή περίοδο όπου η παγκόσμιά έλλειψη πρώτων υλών κυριαρχεί στις αγορές.

Η πολιτική που εφαρμόζουμε μετά την πώληση είναι η καλύτερη της αγοράς και πλέον γνωστή. Περιλαμβάνει τόσο τηλεφωνική υποστήριξη όσο και αυθημερόν επί τόπου επίσκεψη στις εγκαταστάσεις σας.

Πάντα φροντίζουμε για χαμηλές και λογικές τιμές πώλησης αλλά και συντήρησης όσο αυτό είναι εφικτό σε συνδυασμό πάντα με την ποιότητα!

Η Hellaspack είναι πιστή στις αρχές της καλής συνεργασίας με τους πελάτες και της συνεχούς βελτίωσης σε θέματα τεχνολογίας, τεχνογνωσίας και ποιότητας από το 1994. Έχει καθιερωθεί σαν μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου στην Ελληνική αγορά και στόχος μας είναι η κατάκτηση μιας υψηλής θέσης στην λίστα των κατασκευαστών συσκευαστικών μηχανών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή!                                     


 

Διαμορφώνουμε τις τιμές μας στις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε 

τα προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς !

προσφορές‚

© 2020 Hellaspack. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Created by Hellaspack