Προφίλ

Η ελληνική κατασκευαστική επιχείρηση HELLASPACK ιδρύθηκε το 1981 σαν ατομική επιχείρηση EΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, με αντικείμενο την κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας καφέδων & ξηρών καρπών.

Το 1994 η εταιρεία εξειδικεύτηκε στον σχεδιασμό και κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας όπως επίσης και συστημάτων αυτοματισμού.

Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα ήταν από την αρχή έννοιες βαθιά χαραγμένες στη συνείδηση του ιδρυτή.

Η άμεση τεχνική υποστήριξη, οι άριστες σχέσεις με τους πελάτες και η συνεχή βελτίωση σε τεχνολογία και τεχνογνωσία είναι οι βασικοί συντελεστές στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων μας και την προσπάθεια για πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, ο ιδρυτής της εταιρείας προχώρησε στο τέλος του 2008 σε επέκταση της επιχείρησης ιδρύοντας νέα εταιρεία με την επωνυμία HELLASPACK- ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Η νέα εταιρεία έχει έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας σε ιδιόκτητη έκταση 2.500 τ.μ. και ιδιόκτητα γραφεία και έκθεση στην Αθήνα.

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας και συστημάτων αυτοματισμού.

 

 Ακολουθήστε μας:

 

 

Διαμορφώνουμε τις τιμές μας στις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε 

τα προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς !

προσφορές‚

© 2020 Hellaspack. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Created by Hellaspack