Η εταιρία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ιδρύθηκε το 1981 σαν ατομική επιχείρηση, με αντικείμενο κατασκευές μηχανημάτων τροφίμων.

Το 1994 η εταιρία εξειδικεύτηκε στον σχεδιασμό και κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας όπως επίσης και συστημάτων αυτοματισμού.

Η ποιότητα η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα ήταν από την αρχή έννοιες βαθειά χαραγμένες στη συνείδηση του ιδρυτή.

Οι πολύ καλές σχέσεις με τους πελάτες η ποιότητα η άμεση εξυπηρέτηση η συνεχή βελτίωση σε τεχνολογία και τεχνογνωσία είναι από τα βασικότερα στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων μας και την προσπάθεια για πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών ο ιδρυτής της εταιρίας προχώρησε στο τέλος του 2008 σε επέκταση της επιχείρησης ιδρύοντας νέα εταιρία με την επωνυμία HELLASPACK ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε η νέα εταιρία έχει έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας σε ιδιόκτητη έκταση 2.500 τ.μ. και ιδιόκτητα γραφεία και έκθεση στην Αθήνα.

Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας και συστημάτων αυτοματισμού

Τα Νέα μας

 

SYMMETEXOUME FOODTECH  

H HELLASPACK λαμβάνει μέρος στην έκθεση  FOODTECH 12-14 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.Στην αίθουσα (3),stand (C15) σας περιμένουμε να δείτε από κοντά τις καινοτόμες λύσεις που σας προσφέρει η εταιρία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες        δείτε εδώ.

ekthesh 1  ekthesi 2 
 ekthesi 3  ekthesi 4

 syskeyasia 2018

  H HELLASPACK λαμβάνει και αύτη την φορά μέρος στην 16η μεγαλύτερη διεθνή έκθεση συσκευασίας 12-15 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό METROPOLITAN EXPO.

Θα ήταν τιμή μας, να επισκεφτείτε το περίπτερό μας (Β6) στην αίθουσα(3),έτσι ώστε να δείτε από κοντά τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία μας σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και παραγωγικές σας λειτουργίες.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

12 

Για ακόμη μία χρονιά η HELLASPACK έλαβε μέρος στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση συσκευασίας 4-10 Μαΐου 2017 στο Dusseldorf της Γερμανίας.

Σας ευχαριστούμε, που επισκεφτήκατε το stand μας (5/Η42) δείτε εδώ .

Ελπίζουμε να ενημερωθήκατε για τα νέα μας προϊόντα και να διαπιστώσατε την υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων μας  .

 

 

Διαμορφώνουμε τις τιμές μας στις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε
τα προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς !